© 2024 Национално движение "Център"

Програма

ЦЕНТЪР > Програма

ЦЕНТЪР“ е политическо движение, което обединява личности, организации и партии с обща цел – гражданско общество, което да има свободата да отговаря за своята съдба. Нашата мисия е да спасим България и народа ни от унищожение, да помогнем на българите да живеят достойно, да осигурим спокойно и светло бъдеще за нашите деца. Ние се ангажираме със създаването на нова, правова България, освободена от рекет и политически убийства, от господстваща престъпност и ограбване на националното ни богатство, от корупция и местни дерибеи.

Ние, членовете на “ЦЕНТЪР“, се обединяваме около общата визия за просперираща България, справедливо и устойчиво общество и ще работим неуморно за възстановяване на националната чест, българското достойнство и подобряване качеството на живот на всеки българин. Нашите приоритети са:

– Справяне с корупцията и премахване на феодалния режим на управление

– Борба с бедността и осигуряване на социална справедливост

– Преодоляване на демографската криза

– Радикално и спешно подобряване на здравеопазването

– Повишаване качеството на образованието

– Защита на националния интерес и достойнство ни в ЕС и света

– Гарантиране правата и свободите на всеки българин

Ние се ангажираме с постигането на тези цели за да изградим държава, която се грижи за народа си. Това е нашата визия, това са нашите ценности и това е пътят, по който ще вървим напред.

Ние сме сред всички граждани по селата и градовете на България за да кажем: Стига на бандитската държава на Борисов и Пеевски, стига на разрушаването на държавността, стига на обедняването и обезлюдяването на България! 35 години стигат!

Време е за вас!

ПРОГРАМА