ofertini.com
вт, апр 9th, 2013

Отвлечената варненка била проститутка, а похитителят – неин сводник

3829-годишната варненка, която е била отвлечена и е успяла да избяга от плен, си вади хляба като проститутка, довериха пред БЛИЦ източници от прокуратурата в морската столица. Както вече писахме, жената станала жертва на похищение в ранния следобед на 2 април. Тя била „на работа” в местността “Боровец” и чакала да закачи някой клиент от пътуващите по пътя Варна – Бургас.

Ненадейно се появил мъж, който чрез използване на физическа сила успял да я качи в лек автомобил. После отпрашил към варненския квартал „Аспарухово”, където я държал в плен в продължение на 6 дни.

Тя успяла да избяга от помещението, в което била затворена и веднага се обадила в полицията. Варненката чистосърдечно си признала, че работи като жрица на любовта, а мъжът, който я отвлякъл, всъщност бил неиният 45-годишен сводник с инициали М. А.

Разследващите продължават да издирват похитителя, който веднага след отвличането е избягал и се е укрил. Към момента не е ясен мотивът му да отвлече своята „работничка”, но източници, близки до разследването коментираха пред БЛИЦ, че то вероятно е свързано с желание на „пеперудата” да отлети от сводника си.

@Blitz